Filmmaker & Video Producent

Ik maak video’s van echte verhalen. Ik ga op zoek naar inhoud en schoonheid en streef er naar om een verrijkende ervaring te maken voor de kijker. Neem je klanten mee in jouw wereld met video’s over wat jouw onderneming doet.
— Martijn Stoppels, Filmmaker & Video Producent

Als je mensen meeneemt in jou wereld kunnen ze deelgenoot worden van hetgeen jij doet. Geen beweringen die worden opgedrongen maar echte verhalen die ontdekt kunnen worden. Met oprechte verhalen over jou of jouw bedrijf in actie komt je boodschap ook echt aan. Vertel niet het verhaal, doe het verhaal ( talk the talk … walk the walk ). Content marketing.

Echte verhalen in jou onderneming zien en daarover inspirerende video’s produceren is wat ik doe.

Handig om te weten

We maken natuurlijk eerst kennis met elkaar. Ik verdiep me in jou en hetgeen wat jij of jouw onderneming doet. Daarna ga ik werken aan een plan voor één of meerdere video’s. Ik maak een voorstel en als we het eens zijn over de afspraken gaan we aan de slag!

  • Mijn specialisatie is het maken van video’s van echte verhalen

  • Als ik gemotiveerde en talentvolle mensen ontmoet die met bijzondere ondernemingen bezig zijn krijg ik daarvan enorm veel inspiratie en energie

  • Ik ben afgestudeerd als vormgever en mijn sterke punten zijn maximalisering en strategisch denken

  • Als filmmaker en videoproducent, beheers en begrijp ik het hele productieproces. Per project kijk ik wie en wat er nodig is en neem ik al dan niet de regie, camera en/of montage op mijn rekening. Uiteraard werk ik samen met andere professionals

  • Inmiddels heb ik ruim 10 jaar ervaring in het maken van video’s

Bedrijven en instanties (o.a.) waar Audiovisualdesigner video’s voor heeft geproduceerd:

 
Audiovisualdesigner