Wie // Waarom // Wat

Ik hou ervan om strategisch met jou mee te denken om te werken aan een helder en inspirerend beeld van jou en je onderneming dat kan bijdragen aan groei en maximalisatie.

Waarom ik dit zo'n mooi vak vind en wat mij motiveert is verhalen te vertellen die inspireren en verrijken. Ik merk dat een van de dingen waarin ik mij onderscheid is dat behalve op zoek te gaan naar de mooiste shots ik ook inhoudelijk tot de kern wil doordringen. Vervolgens ga ik in de montage op zoek naar de juiste balans en synergie, zodat inhoud, vorm en muziek één geheel worden.

Niets is hetzelfde, daarom kijk ik naar elk project met nieuwe ogen en maak een uniek plan. Mijn streven is om films te maken die origineel, kwalitatief en duurzaam zijn, oftewel een audiovisueel werk dat zijn waarde blijft behouden. Ik film veel zelf en doe ook vaak de montage. In grotere producties werk ik uiteraard samen met andere talenten in hun vakgebied.

IMG_9711 kopie.JPG
IMG_6437.jpeg
IMG_6482 kopie.jpg

Naast het maken van video's en films sinds 2008 met Audiovisualdesigner, heb ik in 2012 samen met mijn jeugdvriend Studio Scheef opgezet in Den Haag. Een plek om vanuit te ondernemen maar vooral een foto en film studio waar ook anderen vrij kunnen creëren en waar bijzondere evenementen en ontmoetingen plaatsvinden.

Ik heb Audiovisueel Ontwerpen aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam gestudeerd. Aan de College of Fine Arts van The University Of New South Wales in Sydney, Australië heb ik Digital Media en Advanced Photography gestudeerd.